Bohemian in de Bossen


We waren nog maar net begonnen met klussen in het Lotushuisje of we kochten ons tweede huisje op Reewold. Dat was een echte opknapper… Een huisje met een totaal andere uitstraling dan onze eerste, maar zodra we het zagen (door de overwoekerde tuin heen), waren we eigenlijk ook al overstag.  Dit huisje was iets ruimer dan het Lotushuisje en we hadden veel te veel ideeën om het in te richten. Dus is het uiteindelijk een mix van retro, kitsch, botanisch en Bohemian geworden.  De werknaam voor dit chalet was Huisje 99, omdat het (heel verrassend) op kavel 99 ligt. Maar gaandeweg werd de werknaam de uiteindelijke naam, omdat het zo goed bij het eindresultaat past. Mochten we ooit nog een huisje kopen, dan gaan we daar weer een originelere naam voor bedenken ?.

De tuin is nog in volle ontwikkeling.  Het terras is vooral in retro zon & strand stijl. Waarom niet, zo midden op de Veluwe?

Zodra je het huisje binnenkomt, sta je al tussen de gouden palmbomen.

Het kinderkamertje heeft een jaren 70 uitstraling met old school bomenbehang. Ook leuk voor volwassenen..

Die bomen zie je overal vanaf het stapelbed.

De badkamer was de grootste klus. Niet alleen moest het gedateerde sanitair eruit, datzelfde gold voor de vloer en het plafond ☹.


Maar uiteindelijk zijn we heel blij met het resultaat van al het harde werken.

Blauwgroene tinten en retro bloemen voor de slaapkamer.


En weer de kleine details die het helemaal afmaken.

De stijlenmix komt helemaal naar voren in de keuken/woonkamer.

Jaren 50 blauw voor de keuken, een jaren 70 eethoek en glinsterende palmbladeren op de muur.

Wil je ook een paar dagen Huisje 99 ervaren? Op Airbnb en Homeaway kun je prijzen en beschikbaarheid checken en direct boeken.

We verhuren ons huisje met liefde aan een stel of gezin dat komt voor de rust, want dat past het beste bij de sfeer van het huisje, het park en de omgeving.

https://www.airbnb.nl/rooms/30709807?

https://www.homeaway.nl/vakantiewoning/p10008145

Reacties zijn gesloten.