Amazing Asia

We hadden een aantal parken op de Veluwe bekeken en waren nog niets naar onze zin tegengekomen. Of het park lag pal naast een snelweg óf het was te aangeharkt en stijf óf het huisje was te duur of juist te vervallen.. Toen kwamen we op park Reewold. Een rustig en groen park, zonder faciliteiten. Maar het is een park in ontwikkeling, midden in het groen en ideaal voor rustzoekers. Je kunt er geweldig wandelen en fietsen en in de omgeving is ontzettend veel te doen, voor jong en oud. Er zijn leuke dorpen, een subtropisch zwembad, een klimbos en een grote sauna. En pretparken, oude stadjes en het dolfinarium liggen allemaal binnen een half uurtje (auto)rijden.

Op Reewold zagen we een houten huisje met veranda tussen hoge bomen. De inrichting was niet echt onze smaak, maar dat was juist leuk want dan konden we er lekker veel aan veranderen.  Voor ons had het chalet aan de buitenkant een beetje een Aziatische sfeer en het leek ons heel leuk om dat door te trekken in de inrichting. En zo ontstond het Lotushuisje. Met een mix van Chinese, Japanse, Thaise en Indonesische elementen. Om helemaal Zen te worden…

We verhuren ons huisje met liefde aan een stel of gezin dat komt voor de rust, want dat past het beste bij de sfeer van het huisje, het park en de omgeving.

De knusse veranda is een heerlijke plek om te zitten.

Wij komen nog steeds leuke spulletjes tegen voor de tuin en die blijft dan ook steeds meer Oriëntaals worden.

In de lichtgroene woonkamer staan vooral rieten meubeltjes. Wij zijn zelf superblij met de grote Chinese hanglamp…

Maar ook het prachtige behangetje, alle beeldjes, vaasjes, kussens en posters zijn met zorg uitgezocht.

We hebben een aardige verzameling met dvd’s, die ofwel uit Azië komen, ofwel zich in een Aziatisch land afspelen. Alle boeken (zowel voor volwassenen als kinderen) en spelletjes zijn uiteraard ook helemaal in thema.

De witte keuken hebben we antraciet geschilderd en van Chinese elementen voorzien. Ook hier hebben we alles zoveel mogelijk in stijl gehouden. Van het servies tot het snijplankje ?.

Het kinderkamertje is klein, maar ook hier konden we losgaan. Met onder andere Chinese kranten als behang, veel panda’s en Bruce Lee aan de muur.

Ook de badkamer is niet groot, maar wel in stijl…

De ouderslaapkamer is goud, rood en zwart. Om heerlijk in weg te dromen in Aziatische sferen..

In de tuin staat een schattig klein huisje met tweepersoonsbed en eigen toilet.

Hier hebben we vooral met bamboe en Chinese kitsch gewerkt.

De ideale plek om op een zonnige dag wakker te worden.

Wil je ook een paar relaxte dagen het Lotushuisje ervaren? Op Airbnb en Homeaway kun je prijzen en beschikbaarheid checken en direct boeken.

https://www.airbnb.nl/rooms/23216275?

https://www.homeaway.nl/vakantiewoning/p8747418

Reacties zijn gesloten.